Szórakozás

A Dal: Szécsi Böbe nem is akart idén nevezni a versenyre

Zsinórban már harmadik éve áll ott A Dal színpadán a 30 kiválasztott előadó között, igaz, ezúttal nem ikertestvérével, Sacival közösködik. Szécsi Böbe most a Karmapolissal alkot csapatot, közös dalukkal, a Hold On To-val pedig már a középdöntőbe jutottak. Az énekesnő a zenekar tagjaival a tavalyi válogató során barátkozott össze, a közös munka és dal ötlete pedig már akkor megszületett.

A Karmapolissal tavaly ismerkedtem meg és már akkor beszéltünk a közös dal lehetőségéről, ami mostanra készült el. Eredetileg nem terveztem, hogy idén is jelentkezek a Dalba, ez a fiúk ötlete volt, spontán jött az egész. Ettől függetlenül nagyon örülök, hogy bekerültünk az élő műsorba, hiszen azon túl, hogy megmutathatom én mennyit változtam, a közönség megismerhet egy újabb dalt, amiben szerzőként is részt veszek

– mondta a 24.hu-nak Böbe.

A 19 éves lány ráadásul ebben a formációban sokkal magabiztosabbnak is érzi magát, mint testvére oldalán, és a zene stílusa is közelebb áll hozzá. És hogy mi a cél?

Egyelőre nem gondolkodom azon, hogy mi van, ha mi jutunk ki Stockholmba a döntőre. Most a szombati középdöntőre koncentrálunk. Tudom, hogy közhely, de tényleg erős a mezőny és az már csak hab lenne a tortán, ha nyernénk. Már az is tök jó dolog, hogy eddig eljutottunk és megmutathattuk magunkat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik