Szórakozás

Berki Krisztián egyszerre van Miamiban és Tatabányán?

Berki Krisztián lassan egy hónapja rendszeresen Amerikából jelentkezik a Facebookon és az Instagramon: delfint csókol, karácsonyozik, és napoztatja a családját. A TV2 képernyőse egyetlen fotó és videó mellett sem mulasztja el megjelölni a pontos helyszínt: általában Miami környékén mászkál, ezeket az élményeit osztja meg a rajongókkal.

Legutóbbi bejegyzésében egy újévi köszöntő videót tett közzé, amelynek helyszíne a poszt szerint floridai Pompano Beach. De lehetséges, hogy valójában már régen valahol egészen máshol jár?

A videó alatt látható kommentekben többen is azt állítják: Berkit hétfőn nem Miamiban, hanem Tatabányán látták.

“Az, hogy az Istenbe lehet, hogy 5 órája Floridából posztoltál, én meg kb. 15 perce találkoztam veled a boltban Tatabányán ahol valamilyen felvételt csináltatok?!”

– tette fel kérdését Luca, akinek az állítását egy Laura nevű lány is megerősítette:

“Nem keverte össze, valóban vele találkozott ahogy többek közt én is…”

Lehetséges, hogy Berki Krisztián már tényleg Magyarországon van, és csak azért oszt meg amerikai videókat, hogy az Édes Életben való szereplése hitelesebbnek tűnjön? Dopeman szerint ez történik.

“Ennyire gyökerek nem lehettek emberek, vagy mégis?! Agymenők! Azt, hogy Miamiban él, egy hónapja vették fel, csak később adják le. Most meg azt rögzítik, hogy egy hónap múlva hazajön tufák… Értitek Baz+???!!! Hát, kik vagytok ti???”

– üzente meg rajongóinak a rapper a Facebookon, így már mindenki nyugodtan feküdhet le aludni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik