Szórakozás

Női holttestre bukkantak Lagzi Lajcsi birtokánál, megölték

galambos-lajos(210x140)(1).jpg (lagzi lajcsi, )
galambos-lajos(210x140)(1).jpg (lagzi lajcsi, )

Holttestet talált egy férfi december 30-án Mocsa közelében. A rendőrség közölte,  az orvos “idegenkezűséget” állapított meg, vagyis bűncselekmény történt. Az ügyben emberölés miatt indult nyomozás.

A rendőrök másnap azonosították az áldozatot, kiderült, a nőt a győri Rendőrkapitányság kereste eltűntként. A nyomozók feltérképezték az utolsó napjait, életvitelét, így jutottak el szerdán egy 45 éves férfihoz, akit gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vették – tájékoztatott a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Bors azt írja, a holttestre Lagzi Lajcsi birtokánál, a szántásban bukkantak rá. “December harmincadikán megjelentek itt a rendőrök, megálltak Lajcsi birtoka szélénél. Biciklivel mentem utánuk, hogy lássam, mi történt. Bár nem en­gedtek közel, hallottam, hogy egy fiatal nő testét találták meg a földben. Elásták, de nem túl mélyre, így ke­rül­hetett elő. A falusiak azt pletykálják, hogy egy győri nő lehet, akit ismeretlen szlovákok ástak el…” – mondta az egyik helybéli.

Az esetről Galambos Boglárka is csak a napilaptól értesült és őt is teljesen megdöbbentette a hír.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik