Szórakozás

Kasza Tibi főállásban facebookozik

Kasza Tibit nemrégiben az év legközösségimédiásabb celebének választották olvasóink, hiszen a zenész-fotós-műsorvezető Facebook-oldala már több mint félmillió követővel büszkélkedhet.

Kasza a Borsnak most azt is elárulta, azt sem tartja kizártnak, hogy a jövőben pusztán a komoly reklámértéket hordozó közösségi oldalából is megéljen.

“Soha nem költöttem egy forintot sem hirdetésre, és ma ott tartok, hogy a legnagyobb cégek ver­sengenek azért, hogy nálam hir­dessenek. Ki merem jelenteni, ma már főállásban face­boo­ko­­­zom. Napi hat-nyolc órát töltök telefonnal a kezemben, és tizenöt bejegyzésem van. Mérhetetlen szabadság ez nekem. (…)

Ma már mini főzőműsorokat, vicces képeket, sőt élő bejelentkezéseket is rendszeresen alkalmazok az oldalon. Utóbbiban én voltam az első itthon. Úgy érzem, megtaláltam azt az egyensúlyt is, hogy a reklámok ne legyenek túlzóak, bántóak, tolakodóak. Egy dolog biztos még, a magánéletem intim dolgait sosem közvetítenénk élőben. Igaz, a szerelmemet, Manót rendszeresen követelik az oldalam követői, ha nem látják mellettem. Az a célom, hogy jövő ilyenkorra már egymillió követőm legyen” – mondta el a műsorvezető.

Fotó: 24.hu/Pál Anna Viktória
Fotó: 24.hu/Pál Anna Viktória

Ajánlott videó

Olvasói sztorik