Szórakozás

Boros László: Zámbó Jimmyt egyik napról a másikra kiszipolyozták

Zámbó-jimmy (Zámbó Jimmy)
Zámbó-jimmy (Zámbó Jimmy)

Zámbó Jimmy első menedzsere, Boros László állítja, hogy a gyorsan jött siker és a sok pénz okozta az énekes vesztét.

“Az az érzésem, ha a kezem alatt marad, akkor lehet, hogy kevésbé lett volna sikeres, de még mindig élne. Nálam szép lassan lett volna felépítve, és nem egyik napról a másikra kiszipolyozva” – mondta a Borsnak Boros, aki a mai napig őrzi azt a szerződést, amit az énekes felrúgott a nagyobb bevétel reményében.

“Egy nap Jimmy odajött hozzám: Laci, ugye nem akarsz a karrierem útjába állni? Hárommillió forintot ajánlottak akkor neki. Mondtam: Jimmyke, nekünk szerződésünk van. Ő azonban folytatta: De Laci, én tartom a szerződést, én átadok neked még két lemezanyagot, de kérlek, hall­gató­lagosan engedj el! Így került a Magneotonhoz hosszú évekre” – tette hozzá az egykori menedzser.

Boros arra készül, hogy sosem hallott Jim­my-dalokkal bolygatja fel a karácsonyi piacot, “Zámbó Jimmy 2015. A tékozló dalnok hazatért” címmel jelentet meg hanglemezt. Jimmy jelenlegi kiadója azonban nem örül annyira a hírnek.

“Nem tudom, mennyivel lesz sikeresebb ez a kiadvány, ha a kiadónkat ilyen mód rágalmazza. Állítólag húsz évig a fiók mélyén volt ez a lemez. Maradjunk annyiban, hogy ezek rendkívül gyenge minőségű felvételek. Ha Jimmy emlékét kívánja őrizni, akkor ilyet kiadványt biztos nem adna ki. A Magneoton szerző jogi és minőségi szempontból sem szeretett volna ezzel foglalkozni. Elhatárolódunk ettől a lemeztől, és jogi támadást sem tervezünk, de reméljük, az örökösök megkapják majd az ebből származó jogdíjakat” – nyilatkozta a lapnak Joós István, a Magneoton kiadó vezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik