Szórakozás

Dévényi Tibi bácsi szerint ő az igazi DJ, nem David Guetta

A retró lemezlovas nemcsak a világsztár DJ-t minősítette le, de a Fem3 Café stúdióban ülő Kustánczi Lia is áldozatául esett. Dévényi Tibi bácsi szerint ugyanis sok évtizeddel ezelőtt, ő találta fel a disc jockey kifejezést, a ma népszerű DJ-k pedig a nyomába sem érnek.

“Szkeptikus vagyok az egész DJ mozgalommal, ami manapság van. Magyarországon mi találtuk ezt ki, én voltam az egyik első lemezlovas. A David Guettát sem tartom DJ-nek, ő egy nagyon jó zenei szerkesztő, egy ügyes ember, aki össze tudja hozni a ma divatos zenéket” – kezdte Tibi bá, majd erőteljesen igyekezett földbe döngölni a másik meghívott vendéget is, Kustánczi Liát.

“Ne misztifikáljuk túl a külföldi fellépéseket, mert Lia is egyszerűen megköti az adott klub vezetőjével a szerződést és azt a 200 embert, aki ott van, elszórakoztatja, de ez lehetne Nyíregyházán is. Én is sokat járok külföldre, Dublinba, Münchenbe, New Yorkba, de én főleg magyar embereket vonzok” – közölte Dévényi.

Lia eleinte csak forgatta a szemét és majd kiesett a kanapéból a korosodó lemezlovas zagyvaságait hallgatva, de a végén nem bírta szó nélkül hagyni az alázást. Közölte, hogy nemrégiben egy kínai klubba hívták meg, ahol 2500 ember táncolt a zenéjére. Tibi bácsi persze erre is rá tudott tromfolni: “Jó hát ezen most lehetne vitatkozni, én is 20 ezer ember előtt léptem fel a nyáron, részt vettem több fesztiválon is…”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik