Szórakozás

Újabb műsort kapott Kulcsár Edina

A legsikeresebb magyar szépségkirálynő úgy látszik a tévézésben is egyre sikeresebb.

Kulcsár Edina ugyanis Facebook-oldalán jelentette be a nagy hírt, miszerint már nemcsak az Aktívban, hanem Vámos Erika mellett a TestŐr című műsor társműsorvezetőjeként is láthatják majd a nézők.

“BEJELENTÉS! Én leszek a TestŐr az egészségmegőrző magazin másik műsorvezetője, Erika Vámos mellett! Erika most az életének egy olyan szakaszához ért, hogy mérlegelnie kellett! Arra jutott, hogy egyedül már nem tudja vállalni ezt a feladatot! ( Az ő oldalán, részletesen leírja, az okokat! El sem hittem, hogy az Aktív után, jöhet még egy ilyen nagy lehetőség! Hihetetlenül boldog vagyok!” – olvasható Európa legszebbjének oldalán, akiről az ezentúl többnyire külföldön tartózkodó Vámos Erika máris csupa jót ír a műsor közösségi oldalán.

Facebook/ TestŐr
Facebook/ TestŐr

“… Időt és új feladatokat kérek az élettől. Míg feltöltődöm és új inspirációkat gyűjtők. (… Felnőtt életem jelentős részében TestŐr voltam, ami szép és megtisztelő feladat, sosem mondanék le róla. De az év minden hetében zajló forgatások, az állandó készenlét, mostantól már nem csak az én erőmön és a minden értelembe vett jelenlétemen múlnak majd.

Kifejezett kérésemre, kollégáimmal es a TV2 csatornával közösen, segítő partneremről döntve, Kulcsár Edinára esett a választásunk, aki ezt a felkérést legnagyobb örömömre elfogadta. Állandó műsorvezető társat szerettem volna magam mellé, aki a munka egy részét, éppen a felét a jövőben leveszi a vállamról. Lelkes, szorgalmas, tehetséges, fiatal, energikus, és elkötelezett híve az egészséges életmódnak. Edina pont ilyen. Fogadjátok őt olyan szeretettel, amilyen szeretettel ő szól majd hozzátok!” – olvasható a műsorvezető véleménye.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik