Szórakozás

Holnap debütál az Aktívban Kulcsár Edina

Sarka Kata jobb keze, Kulcsár Edina komoly karriert fut be, mióta a világ második legszebb nőjének választották a 2014-es londoni világversenyen. A szépségkirálynő ugyanis nemcsak Hajdúné kolléganője lett, hanem a TV2-nél is elkezdi megmászni a ranglétrát.

Miután Gombos Edina szülési szabadságra ment és családjával együtt Amerikába költözött, a csatorna úgy döntött, hogy Váczi Gergő mellé új váltótársat keresnek az Aktívba. A szerencsés kiválasztott a szépség lett, aki kedden már élesben is bizonyíthatja rátermettségét. Edinával egyébként Hajdú Péter közölte az örömhírt, amitől saját bevallása szerint szinte sokkos állapotba került. Nagyon örült a lehetőségnek és büszke is magára, hiszen nagy álma volt, hogy egyszer műsorvezetőként dolgozhasson. Munkáját azonban komoly felkészülés előzte meg: állítólag hetek óta tréningezett, és beszédtechnika-tanárhoz is járt.

A TV2 hétfői sajtótájékoztatóján azt is közölték, hogy Gombos Edinára a továbbiakban is számítanak, ha visszatért a szülési szabadságáról. Sőt talán már előbb is találkozhatnak vele a nézők a csatorna egyéb felületein.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik