Szórakozás

Őrizetbe kerülhetett Galambos Lajcsi

galambos-lajos(210x140)(1).jpg (lagzi lajcsi, )
galambos-lajos(210x140)(1).jpg (lagzi lajcsi, )

A feol.hu információi szerint a mulatós trombitás jelenleg a székesfehérvári rendőrkapitányságon tartózkodik, ahová egy mocsai luxusingatlanban történt rendőri intézkedés után vitték be.

“A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás és vesztegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A nyomozók 2015. szeptember 22-én a büntetőeljárás kapcsán egy 54 éves férfit és egy 49 éves mocsai nőt, valamint egy 39 éves táti lakost otthonukban elfogtak és előállítottak a főkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették őket. A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi és egy nő a közműszolgáltatók mérőeszközeit kikerülve vették igénybe a szolgáltatásokat. A házkutatás és a kihallgatások jelenleg folyamatban vannak” – mondta el Kiss Z. Edward rendőrségi szóvivő a 24.hu megkeresésére .

Ahogy korábban már mi is beszámoltunk róla, tavasszal volt már egy razzia a Galambos Lajcsival hirdetett lakóparkban, ám a zenész akkor tagadta, hogy bármi köze lenne a céghez, állítása szerint csupán reklámarca volt a lakások eladásának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik