Szórakozás

Negyven autójáról és lakásnyi gardróbjáról mond le Galambos Lajcsi

Galambos Lajcsi (galambos lajcsi, )
Galambos Lajcsi (galambos lajcsi, )

A mulatós zenész nem szeretne tárgyak tulajdonosa lenni, így kilóival együtt gyűjtőszenvedélyétől is megszabadul.

Galambos “Lagzi” Lajcsi a Story Magazin legfrissebb számában mesél arról, hogy egészen más emberré vált a közelmúltban; nemcsak 30 kilótól szabadult meg, hanem letisztult életre készül a továbbiakban.

A mulatós trombitás elárulta, mivel gyerekkorában csak egy öreg Wartburgjuk volt, később, amikor már megtehette, közel 40 régi járművet halmozott fel, londoni taxitól egészen a tűzoltóautóig. De például egy hatalmas, kisebb lakás méretű gardróbja is volt, ám ma már egyáltalán nem vágyik luxusra.

“Kevesebb is elég! Alaposan átgondoltam az életemet, és meg kellett állapítanom, sok éven át nem láttam a fától az erdőt. (…) A legfontosabb üzenete a fogyásomnak, a változásoknak, hogy ha valamire kíváncsi vagyok, azt nem kell okvetlenül birtokolnom is. Nem akarok tárgyak tulajdonosa lenni… Hisz egyvalami úgysincs elég, hogy élvezhessem mindazt, amit az évek alatt összegyűjtöttem: ez pedig az idő. (…) A dolgok fejben dőlnek el. Ahogyan el tudom engedni a felesleges javakat, úgy a felesleges kilókat is. Fontos, hogy legalább én tartsam magamat kontroll alatt, és ne szálljak el. Örömömet lelem az egyszerűségben” – mondta el Lajcsi a Story interjújában, ahol azt is elárulta, máris vásárolt egy kisautót, amivel példát szeretne mutatni.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik