Szórakozás

Korda György megsértődött Bagira és Nacsára

korda-gyorgy(430x286)(2).jpg (korda györgy)
korda-gyorgy(430x286)(2).jpg (korda györgy)

Bagi Iván és Nacsa Olivér alakítása a Bors szerint túllépett minden határt a csütörtök esti Frizbi adásában, amikor Korda Györgyöt és Balázs Klárit karikírozták ki.

A sztárházaspár immár tizenegy éve a két parodista egyik kedvenc célpontja, de ilyen messzire még egyszer sem mentek el. A Balázs Klári bőrébe bújt Bagi Iván például így indította a jelenetet: „Gyuri, ez a Frizbi, ne csinálj úgy, mint aki dögledezik!” Erre a Kordának öltözött Na­csa kontráz: „sajnos a járásom már nem az igazi. Klárikám nézése…, arról meg jobb, ha nem is beszélünk”. Aztán vagy tíz percen keresztül röpködnek a morbid poénok.

Kordáék nem látták az ominózus adás jelenetét, de a lapnak Klárika elárulta, hogy barátaiktól már értesültek az ügyről. Kordáról köztudott, hogy a leglehetetlenebb helyzetekben is mindig úriemberként viselkedik, így most sem kívánta felvenni a kesztyűt. Egy barát azonban megvédte az újságban: szerinte nem illik a halállal viccelődni, pláne nem egy olyan 76 éves emberrel kapcsolatban, akinek egy évvel ezelőtt még az életéért küzdöttek az orvosok.

Bagi Iván a negatív visszhang ellenére sem talál semmi kivetnivalót az előadásukban. Szerinte az egész egy szimpla lágy paródia volt, egyáltalán nem lőttek túl a célon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik