Szórakozás

Király L. Norbit nagyon csúnyán kiosztották rajongói

Az X-Faktorban feltűnt előadó, Király L. Norbi közösségi oldalán számolt be arról, hogy újabb büntetést kapott, miközben egyik fellépésére száguldott. A póthajat felvarrató énekes posztjából kiderült, hogy nincs túl jó véleménye a rendőrökről, és hogy esze ágában sincs a továbbiakban se betartani a sebességkorlátozásokat.

“Figyelem kedves sofőrtársak! Legutóbbi fellépésünk során szintén megszegtük a sebességhatárt… a büntetéseket megszoktam, ilyenkor csak azon gondolkodom, hogy a semmirekellő, aki áll a háromlábú mögött, hogy nem köpi magát szembe, mikor tükörbe néz… ráadásul úgy, hogy az autón rossz a turbó 170 nél többet nem is megy a kocsi… érdekes módon 189 el trafiztak le!!! Nagyon kíváncsi lennék ezekre az új mindent tudó trafi szarokra, hányunkat fognak átbaszni és minél több pénzt így lehúzni rólunk! Szóval figyeljetek! (az időben el kell indulni, meg nem kell száguldozni kommenteket kössz nem kérem, nekik létezik villamos meg troli!)” – írta Norbi, akinek kiborulását döbbenten fogadta rajongótábora.

“Csalódtam benned nagyot! A sebességet képzeld még Neked is be kell tartani! És még Te vagy megsértődve hogy bemértek…..”

“Nagyon nagy májer vagy. Ha meg beüt a baj, és elütsz valakit, füled farkad behúzva könyörögsz a bíróságon, hogy bocsásson meg neked az ártatlan anyuka, vagy apuka, mert te úgy gondoltad, hogy nem lesz belőle baj.”

Azért, mert celeb vagy, a szabályok rád is vonatkoznak!!!

“Még a rendőr a hülye… gratulálok. De ha valaki balesetet szenved miattad nem lesz ilyen nagy a szád…”

“Remélem soha nem fogok egy ilyen barom miatt balesetet szenvedni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik