Szórakozás

Száguldozás miatt vették el Király L. Norbi jogsiját

Az énekest Erdélyben kapcsolták le a rendőrök, amikor a megengedettnél 80 km/h-val többel hajtott.

Király L. Norbi romániai fellépésére sietett, ezért taposott bele a gázpedálba, akárcsak Házibuli Attila, akit néhány hete kaptak el hasonló módon.

“Mezőbergenyére indultunk fellépésre, a magyar határnál azonban legalább másfél órát kellett várnunk. Ezt nem számoltuk bele a menetidőbe. Mivel a túloldalon nem volt senki az autópályán, alaposan megnyomtam a gázpedált. A 130-as táblánál 208-cal mentem, amikor megláttam a rendőröket. Lassítottam, de már késő volt, utánam jöttek” – mesélte a házasságából kihátráló énekes a Borsnak.

 Fotó: RTL Klub

Norbit 25 ezer forint pénzbírságra kötelezték és elvették a jogosítványát, amit Kolozsváron válthat ki, így az odaút benzinköltségével is számolnia kell. A sok bosszúság után, az egykori x-faktoros megfogadta, hogy habár kocsija bírná, nem fog többé gyorsan hajtani.

“A jogosítványomért cserébe egy papírt és egy csekket kaptam, amivel még tizenöt napig vezethetek. Romániában viszont a következő három hónapban sehogy sem. Tegnap Kolozsvárra is ki kellett mennünk, hogy befizessük a bírságot, remélem, egyből visszakapom a jogsit.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik