Szórakozás

Gesztesinek még egy évet várnia kell filmje forgatásával

Gesztesi-Karoly(960x640).jpg (Array)
Gesztesi-Karoly(960x640).jpg (Array)

Az 500 millióból készülő akcióvígjáték főszereplői már megvannak, a munka azonban csúszni fog, nem is keveset.

Gesztesi Károly producer, rendező és főszereplő is lesz egyben első saját mozijában, amelyet Bujtor István emlékére készít. A filmhez két nagy szponzort is talált, de saját megtakarításait is befektette az 500 millió forintból készülő alkotásba, amihez a legismertebb színészeket sikerült megszereznie. Igaz, komoly összegeket is ajánlott cserébe.

“Többek közt Stohl András, Kern András és Fenyő Iván az, aki igent mondott, valamint jelenleg Ernyey Bélával tárgyalok, és persze rajtuk kívül más színészek is képben vannak. A forgatókönyvön négyen dolgoznak, folyamatosan alakít­ják, a legjobb akció-vígjátékot akarjuk elkészíteni” – mesélte a Borsnak Gesztesi, akinek a sikeres castingok után, mégis egy nap problémával kellett szembesülnie.

“A vezető operatőröm, Gulyás Buda elígérkezett egy másik filmhez, amelyről nem olyan régen derült ki, hogy végül elindul. Elengedtem. Már beszéltünk a szponzorokkal is, és az a döntés született, hogy jövő májusig elhalasztjuk a forgatást. Pedig tervbe volt véve, hogy augusztusban kezdünk. Épp az a lényeg, hogy lazán kezelem az egész produkciót, nem is akarok rágörcsölni. Elkezdhetném Gulyás Buda nélkül is, hiszen nagyon jó operatőröket ismerek, de nem akarom. Buda ismeri azt a világot, ami nekem kell” – magyarázta a tartalékaiból élő színész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik