Szórakozás

Paris Hiltont halálra rémítették egy “zuhanó” repülőgépen

paris hilton (Array)
paris hilton (Array)

Zavarba ejtő átverés áldozata lett a milliárdos szállodaörökös. Önmagából kivetkőzve sikított és bőgött, miközben azt hitte, perceken belül halott lesz.

Kevés dolog miatt lehet sajnálni Paris Hiltont, ám ha megnézik az alábbi videót, akkor biztos, hogy legalább pár perc erejéig, de együtt fognak vele érezni. Nem akármilyen átverés álfozata lett ugyanis a Hilton-szállodalánc 34 éves örököse, aki főállásban leginkább hivatásos celebritás.

Hilton kisasszony egy egyiptomi színész, bizonyos Ramez Galal tévés átverőshow-jában szerepelt, és valószínűleg életre szóló (negatív) élménnyel gazdagodott – számolt be a Huffington Post. Olyan durva átverés áldozata lett, amely közben joggal hihette: már csak percek vannak hátra az életéből.

Hilton egy új szálloda megnyitójára érkezett Dubaiba, ahol elvitték őt egy sétarepülésre. Felszállás után a pilóta olyan manőverekbe kezdett, hogy az utasok azt hitték, a repülő le fog zuhanni. A felvételeken egyértelműen látható, hogy a dúsgazdag örökösnőnek halálfélelme van: pánikba esik, folyamatosan sikít és a sírást sem tudja abbahagyni. A nagyobb hatás kedvéért pár utas ejtőernyővel hagyja el a gépet. (A jelenet kb. a 11 percnél indul.)

A biztonságos landolás után Ramez felfedi az átverést, de Hilton egyáltalán nem tűnik boldognak. Mint mondta, soha nem félt még annyira, mint a kamu zuhanás közben, ráadásul legjobban attól retteg, hogy egy repülőgép-balesetben leli halálát.

Egyébként nem tudni pontosan, hogy az átverés mikor került adásba, mert a műsort év elején elkaszálták. Az internetre mindenesetre csak nemrég töltötték fel. Ramez többi átverése is eléggé keményre sikerült. Az egyikben például azt hitette el a szereplőkkel, hogy cápák fogják felfalni őket. Úgy tudni viszont, hogy a show nem azért ért véget, mert túlment a határokon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik