Szórakozás

Zámbó Árpy szeretőjétől született kislánya már két hónapos

Az énekes év elején még tagadta szerelemgyerekének érkezését, most azonban már büszkén tologatja a kicsit fiatal kedvesével.

Zámbó Árpy évekkel ezelőtt ismerkedett meg szeretőjével, akivel rendszeresen találkozgatott felesége mellett. A viszonyból most gyermekük is született, amit Árpy eleinte tagadott, de most úgy tűnik, nem titkolja tovább a dolgot.

“Valóban megszületett a csodálatos kislányom, de még túl pici ahhoz, hogy megmutassam. Nem tagadom, nagyon boldog vagyok a párommal, és rengeteg a munkám a Bredd Rádióban, ahol zenei műsort vezetek. Persze fellépéseim is vannak, de az összes szabad időmet igyekszem a gyönyörű kislányommal tölteni” – árulta el Árpy a Blikknek.

Egyik zenésztársa arról is mesélt, hogy Zámbó hogyan élte kettős életét: “Óh, ez nem csak futó kaland, a lány már 6-7 évvel ezelőtt rajongója volt Árpynak, ebből alakult ki szerelem. Árpy, bár közszereplő, igyekezett a nyilvánosság elől titkolni házasságon kívüli kapcsolatát. Az Édes Életben sem láthattuk a feleségét, Editet és lányát, Edinát, akik az eltelt évek alatt tudomásul vették, hogy Árpy egy fiatal lány oldalán talált szerelemre, és új kedvese is elfogadta, hogy párja nem válik el nejétől.”

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik