Szórakozás

Majka és rajongói egymást alázzák a közösségi oldalon

A rapper kutyája anya lett, ami hatalmas indulatokat váltott ki a mostanra már csak ex-rajongókból.

Majka büszkén újságolta el közösségi oldalán, hogy imádott kiskutyája életet adott első almának, amiből öt apróság született. Követői között azonban sok állatvédő van, akik nem repestek a hírtől, és azonnal megpróbálták felnyitni a zenész szemét, hogy a szaporítás nem egy reklámozni való dolog, miközben a menhelyek csordultig vannak kidobott állatokkal.

Majka eleinte megpróbálta lezárni a témát azzal, hogy a kicsiknek remek helyük lesz, de az egyre sokasodó kéretlen vélemények és tanácsok láttán keményebb hangnemre váltott.

“Nem akarlak megbántani, de olyan rosszindulatú hülye vagy, mint a segg. Lehetsz te nagyon állatvédő, de nálunk jobb helye sehol nem lesz ezeknek a kiskutyáknak. Kérlek, az igét máshol oszd” – írta az egyik kommentelőnek, aki nem egyedül kapta meg a hülye jelzőt.

“Tényleg te mondod meg mit csináljak?? Felcsináltatom a kutyámat? Ez milyen duma? Tele a menhely? Akkor gyereket se csináljunk, hanem inkább csak és kizárólag örökbe fogadjunk. Okoskodásban élen jár ez az ország” – fakadt ki újra.

A felháborodást, és a nem túl elegáns párbeszédeket egyébként ez a fotó váltotta ki.

Megrkeztek … 6 ilyen szpsg :)!!! Sajnos egynek el kellett mennie, de a tbbiek gynyrek.. itt Majoros Boci Pul…

Posted by Majka on 2015. május 25.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik