Szórakozás

Ada: Az emberek mást képzelnek az életemről

Ada (Array)
Ada (Array)

A műsorvezető szeretné végre megmutatni, hogy ő épp olyan hétköznapi nő, mint bárki más.

Ada, azaz Pintér Adrienn, a Reflektor műsorvezetője egy kamerát enged a lakásába és az életébe, ahol eddig csak ikerfiainak és állatainak volt hely. A csinos tévés ugyanis az RTL II új sorozatának, a Szelfinek a szereplője lesz június második hetétől. Hogy miért vállalta azt, hogy a nyilvánosság elé tárja az életét a videónapló-sorozatban, arról így vallott:

“A Szelfibe azért vágtam bele, mert nekem az első pillanattól fogva nagyon tetszett az az ötlet, hogy egy kamerát viszek magammal mindenhová, és meg tudom azt mutatni, hogy milyen is vagyok valójában, illetve azt, hogy hogyan is élem a hétköznapjaimat. Nagyon sokszor azt veszem észre, hogy az emberek teljesen mást képzelnek a mi életünkről, azoknak az embereknek az életéről, akiket tévében, újságban látnak.

És én nem gondolom azt, hogy más lenne az életünk. Nekem is van egy munkám, vannak főnökeim, vannak elvárások…. Úgy voltam vele, hogy így legalább megmutathatom az igazi életemet. (….) Illetve ez önismeretnek is nagyon jó” – mondta el Ada, aki Puzsér Róberthez hasonlóan kíváncsian várja az új műsor fogadtatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik