Szórakozás

Zámbó Jimmy fűt-fát ígért Nyertes Zsuzsának

A 14 éve elhunyt énekesről még mostanában is bukkannak fel új történetek. Most például az, hogy nős emberként kinek csapta a szelet.

Szinte biztos, hogy Zámbó Jimmy neve sosem fog feledésbe merülni, hiszen tragikus halála óta is folyamatosan szerepel a lapokban. Legutóbb régi-új dalai kapcsán történt egy kis botrány, most pedig egy másfél évtizeddel ezelőtti fotó buktatta le magánélete szennyesét.

A Blikk tulajdonába került az a fénykép, amelyen Jimmy tánc közben szorosan magához öleli Nyertes Zsuzsát. A színésznő maga elevenítette fel a múltat.

“Nagyon szerettem őt. Úgy értem, a zenéjét. Nagyra becsültem azért, amit elért a karrierjében” – kezdte Zsuzsa, aki elmondta, hogy a kép egy bevásárlóközpont megnyitóján készült 1999-ben.

“Korábban soha nem találkoztunk, de az ünnepségen egyből kiszúrt engem. Egy darabig próbált szemezni, majd odajött, és mindenki szeme láttára felkért táncolni. Arra is tisztán emlékszem, hogy igen hevesen csapta nekem a szelet. Mindent megígért, fűt-fát, meg hogy a csillagokat is lehozza nekem az égről, csak randevúzzak vele valamikor. Ráadásul azt is pletykálták róla akkoriban, hogy bár nős, egy csinos, szintén ismert kolléganőjével találkozgat rendszeresen” – mesélte Nyertes, aki ellenállt a csábításnak.

Fotó: Steiner Gábor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik