Szórakozás

Muri Enikő kiakadt VV Zsu produkciójától

Az énekesnőnél az egykori vv-s dala vágta ki a biztosítékot.

Az X-Faktor egykori felfedezettje, Muri Enikő a közösségi oldalán teljesen kiakadt: a legutóbbi ValóVilág-széria csinos anyukája, Zsu hozta ki a sodrából – írja a Blikk.

Pár napja mi is megmutattuk VV Zsu első – és remélhetőleg utolsó – “slágerét”, ami tényleg alulmúlta az összes eddigi reality szereplő próbálkozását. Furcsamód a színházban és a popszakmában egyaránt sikeres Muri Enikő úgy véli, Zsu elveheti a munkát a képzett énekesek elől.

“Ha már mindenki itt szokta elmondani a véleményét, akkor egy picit csatlakozom én is. Volt a ValóVilág ki tudja hanyadik részében Zsu, aki énekesnő akart lenni. A hölgy szeretne popkarriert, és el is készült a mű, alább linkelve. Hallottam már mindenféle műfajt, de ez most nagyon padlóra tett. Ezek azok az előadók, akiket elhívnak fellépni, mert rajonganak értük…??? Mi meg, akik szívvel-lélekkel csináljuk ezt a könnyűnek nemigen nevezhető szakmát, üljünk itthon, mert betelt a repertoár. Hogy is van ez? Komolyan érdekel a véleményetek!…” – idézi a lap az énekesnő szavait.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik