Szórakozás

Varga Viktor már nem vágyik futó kalandokra

Az énekes újra szerelmes akar lenni, bár nincs túl sok ideje a nőkre.

Varga Viktor úgy döntött, hogy a munka, a nemzetközi attrakciók, és az utazgatások mellett, megpróbálja a csajozást is beszorítani napirendjébe. Eleinte az interneten próbálkozott, de rájött, hogy ott nem érheti el a számára ideális célszemélyt.

“Az utóbbi időben belevetettem magam a csajozásba, az internetre is feltettem magam, viszont úgy vettem észre, nem ott találom meg a szerelmet, hiszen ezeket az oldalakat, illetve alkalmazásokat többnyire egyéjszakás kapcsolatok kibontakozására találták ki” – kezdte a Blikknek az énekes.

“Már több randim is volt, ám nincs túl sok szabad időm, de igyekszem időt találni a lányokra. Rájöttem, hogy szeretnék újra szerelmes lenni, de persze ez nem megy egykönnyen. A randizás jó oldala, hogy pozitív visszajelzéseket kapok, de most már nem vágyom könnyed, futó kalandokra. Bármilyen meglepő, nekem sokkal többet jelentenek a mély érzelmek, az igazi szerelem” – árulta el Viktor, aki korábbi barátnőjéről, Cinthya Dictatorról is azt gondolta, hogy ő, az igazi.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik