Szórakozás

Csomor Csilla visszatér a Barátok Köztbe

Az RTL Klub sorozatának Berényi Zsuzsája újra feltűnik a képernyőn, és ezúttal tovább is időzik.

Csomor Csilla állandó szerepe a Barátok Köztben már sok évvel ezelőtt megszűnt. Habár időnként vissza-visszalátogatott a Mátyás király térre, a színésznő úgy gondolta, hogy legutóbbi megjelenése lesz az utolsó. Tévedett. Csilla újra a csapat tagja lett, aminek különösen örül az elmúlt évek viszontagságai után.

“Nagyon jó érzés újra a csapatban lenni, már vártam ezt, pedig az utolsó visszatérésemkor azt hittem, hogy Zsuzsa karaktere nem jelenik meg többé. Hiszen férje, András halálával a Berényi családban és a kft.-ben való részvétele is lezárultnak látszott. Úgyhogy nagyon meglepődtem, amikor visszahívtak. Ám felemelő ismét azokkal dolgozni, akikkel tizenhét évvel ezelőtt elkezdtük a sorozatot” – mesélte a Blikknek a színésznő, akit a nézők hétfőtől láthatnak újra.

Csomor karrierje az utóbbi években padlót fogott, hiszen anyaszínházából 19 év után egyik napról a másikra küldték el. A sztár azonban nem adta fel, tudta, hogy hamarosan újra rátalál a szerencse.

“Tudtam, hogy nem engedhetem el magam, ezért mindent bevetettem. Nagyon sokat tanultam ebben az időben, önvizsgálatot tartottam, részt vettem személyiségfejlesztő kurzuson, és elkezdtem jógázni is. És meg is lett az eredménye, hiszen év eleje óta forgattam a csapattal, úgyhogy azt gondolom, számomra ez az év nagy lehetőségeket tartogat .”

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik