Szórakozás

VV Fannin jól szórakoznak volt kolléganői

A villa nagyhajúja sosem az eszéről volt híres - árulták el ismerősei, akik szerint ciki ez a fajta viselkedés.

A VV7 legszórakoztatóbb és egyben talán legmegbotránkoztatóbb szereplője a 21 éves martonvásári lány, Fanni, aki miatt szülei is szégyenkeznek.

A Borsnak most a butikosként dolgozó lány egykori kolléganői meséltek arról, Fanni a való életben sem észbeli képességeivel, sokkal inkább gátlástalan kijelentéseivel brillírozott.

“Körülbelül másfél évet dolgoztunk vele. Természetesen nézzük őt mindennap, ki nem hagynánk semmi pénzért, mert nagyon szórakoztató. Fanni sosem az eszéről volt híres, bennünket rendszeresen megnevettetett a történeteivel és a megnyilvánulásaival. Gátlástalanul kifecsegte szerelmi életének legintimebb részleteit is. Azt kell mondanom, ő tényleg ilyen. Az viszont furcsa, hogy ennyire rosszindulatú és olykor primitív. Ilyen nagyképű azért nem volt, de amikor megtudta, hogy kiválasztották, rögtön elszaladt vele a ló. Felmondott, és kérkedve közölte, hogy új életet kezd, és végre élni fog. Nem tagadom, fogjuk a fejünket egy-egy aranyköpése hallatán, mert ciki, ahogyan viselkedik” – árulta el a nevét nem vállaló exmunkatárs.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik