Szórakozás

Százmilliókért árulják Korda luxusvilláját

Korda György és Balázs Klári eladásra hirdeti a Velencei-tó partján álló luxusvilláját.

Az elmúlt hetekben kórházban kezelt Korda György ma már újra dolgozik, pókert közvetít a tévében. A Blikk szerint azonban az énekesnek és feleségének át kell alakítania az életét, erre utal, hogy meghirdették az egyik ingatlanukat.

Az egyik ingatlanhirdetési oldalon fedezték fel a patinás épületet, a Korda házaspár velencei, közvetlen vízparti fészkét. A 2000 m²-nyi területen található 400 m²-es villát 330 millió forintért kínálják. Persze mindezért nem mindennapi kényelem és luxus vár a leendő új tulajdonosra. A hirdetésben az áll, a ház geotermikus fűtésrendszerrel, 16 napelemmel és 16 napkollektorral rendelkezik. Vannak infrasorompók, kovácsoltvas kapu, kerti szökőkút, automata öntözőrendszer, gránit- és márványburkolatok, intarziás parketta. A luxusház wellnessrészlege pedig infraszaunával és jacuzzival van ellátva. A hirdetés arra is kitér, hogy csak komoly érdeklődők jelentkezzenek, ami nem csoda, hiszen vélhetően mindenféle céltalan kíváncsiskodót nem szívesen engednének be Kordáék az otthonukba.

A Korda házaspár ismerősi köréből származó információnk szerint bár Gyuri mindig szeretett volna a Velencei-tó partján élni, most éppen őmiatta akarnak megválni tőle. Attól tartanak, az ingázás a fővárosba között túlságosan fárasztó lenne számára. A velencei házat a házaspár 2007-ben vette, 2009-ig tartott az átépítés, felújítás, akkor költöztek be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik