Szórakozás

Mozgalmas volt a tűzoltók hétvégéje

Kigyulladt villanyórát, égő munkagépet és lángoló irodát is oltottak a megyei egységek.

Kisebb tüzekhez és műszaki mentésekhez riasztották az elmúlt 72 órában a Csongrád megyei tűzoltókat – tájékoztatta portálunkat Tátrai János alezredes, az igazgatóság szóvivője.

Pénteken a makói Bajza utcából és a szentesi Vecseri foki utcából kaptak hívást. Egy villanyóra, illetve egy Bobcat munkagép gyulladt ki. Előbbit az ott lakók, utóbbit a városi tűzoltók oltották el.

A szegedi egységnek egy tetőről lógó cserép adott munkát aznap a Guttenberg utcában. A tűzoltók mielőtt baj történhetett volna eltávolították a veszélyes elemet.

Szombaton egy árokba borult autó műszaki mentésében vettek részt a szentesi tűzoltók. Mint arról mi is beszámoltunk, délelőtt Szegvár és Mindszent között egy Suzuki megcsúszott a nedves úton és egy emlékműnek ütközve felborult. A kocsi sofőrje könnyebb sérüléseket szenvedett.

Vasárnap este egy szegedi panelház garázsából átalakított irodahelyiségben csaptak fel a lángok. Íróasztal, papírok, elektromos eszközök égtek. Két szegedi egység érkezett a helyszínre akik gyorsan elfojtották a lángokat.

Hétfő reggel Sándorfalvára riasztották a szegedi hivatásos tűzoltókat valamint a sándorfalvi önkénteseket, egy huszonöt négyzetméteres melléképület tüzéhez. Egy ember könnyebben megsérült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik