Szórakozás

Lábán hordja az ellenségét Janicsák Veca

Az énekesnő nem akar bütyköket és bőrkeményedést, ezért harcba száll a magassarkú cipőkkel.

Janicsák Veca tisztában van vele, hogy a magassarkú viselésének vannak előnyei és hátrányai is. Megnyújtja a combokat, formázza a vádlit, kecsesíti a járást, de hosszútávú használata eldeformálja a lábfejet, bőrkeményedést, bütyköket és ízületi gyulladást okoz. Az énekesnő ezért úgy döntött, hogy csak akkor hord tűsarkú cipőt, ha feltétlenül fontos.

“Nem mondanám, hogy minden nap, de azért a színpadon sokszor viselek magassarkút. Számomra azonban a szépségnél fontosabb, hogy minél hosszabb ideig tudjak járni a lábaimon, és hogy egészségesek legyenek. Nem szeretném, ha a cipőviselési szokásaim akár öregkoromban gondot okoznának” – mondta az Aktívnak a Hujber által korábban súlya miatt cikizett Veca, aki ráadásul a bőrkeményedésekben előforduló gombák és baktériumok ellen is nehezen tud harcolni.

“Én nem sűrűn járok pedikűröshöz, mert nem szeretem, ha mások nyúlnak a lábamhoz. Jobb, ha az ember otthon tudja ezt elvégezni” – tette hozzá az énekesnő, aki mások mellett ezért is voksol inkább a kényelmes sportcipőkre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik