Szórakozás

Medveczky Ilona: Az entellektüel férfiak pártján állok

A külső vagy az ész számít? A magyar nők 62 százaléka szerint ha a pasi okos az már önmagában is vonzó.

Online felmérést készített a Comedy Centrál. A humorcsatornánál az ismert geek-sorozat, az Agymenők kapcsán merült fel a kérdés: vajon csak a tévében működik a kockák vonzereje, vagy az életben is?

A válaszadó nők közül 62,6% gondolja úgy, hogy az ész önmagában is vonzóvá teszi a férfit. 36,6%-uk sem közömbös ez ügyben, de a vonzerőt fontosabbnak tartja, és a maradék 0,8% fókuszál csupán a külcsínre.
A Comedy felmérésére hírességek is reagáltak.

Iszak Eszti, a VIVA műsorvezetője is az egészségesen okos kategória mellett teszi le a voksát, szerinte egy pasiban az a legfontosabb, hogy mindenről lehessen vele beszélgetni.

“Bármiről, komoly és komolytalan témákról egyaránt. Ezért szerintem nincs is olyan, hogy valaki túl okos, maximum túl okoskodó. Ha valaki kérkedik a tudásával és folyton kijavít mindenkit, az egyáltalán nem imponáló” – mondta Eszti.
Medveczky Ilona, az ország dívája is megerősítette a kutatás végeredményét:

“Teljes mértékig az entellektüel férfiak pártján állok. Teljesen normális, ha valaki az eszével kompenzálja a testi hátrányosságait. Persze nem árt, ha az agyas férfiak nem szállnak el maguktól, mert az ilyen pöffeszkedő nagy tudású emberek borzasztóan irritálnak” – mondta a neten pasizó művésznő.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik