Szórakozás

Oszter Alexandra próbára teszi Hujbert

oszter alexandra (oszter alexandra, )
oszter alexandra (oszter alexandra, )

A színésznő hússal és welcome-drinkkel kínálta Hujber Ferit, aki korábban alkoholista volt és már csak nyers ételeket eszik.

A SuperTV2-n futó Hal a tortánban ezen a héten Oszter Alexandra, Oszter Sándor, Varga Győző, Esztergályos Cecília és Hujber Feri méri össze főzőtudományát – írja a StoryOnline.

Az első házigazda Oszter Alexandra, aki igyekszik kitenni magáért, de Hujbert alaposan próbára teszi azzal, hogy forralt borban sült kacsamellet készít, és természetesen welcome-drinkkel is készül. Alexandra ugyanis nem tudott Feri alkoholproblémáiról és arról, hogy a színész már egyáltalán nem iszik alkoholt.

Fotó: Munkatársunktól

“Én a Ferit nem ismertem korábban közelebbről, néha találkoztunk tévében, itt-ott, de nem beszélgettünk sokat, és nem tudok semmit a szokásairól. Az feltűnt, hogy nem iszik egyáltalán alkoholt, de én ezt tiszteletben tartom” – mondta Alexandra a Hal a tortán mai adásának felvételén.

Hujber pedig elárulta, hogy egy ideje már csak nyers ételeket hajlandó fogyasztani, ezért egy átlag fűszerezésű étel számára már horror.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik