Szórakozás

BMW-ket fosztogatott

16 autót tört fel az ország különböző pontjain, Budapesten kapták el a szegedi rendőrök.

A Szegedi Rendőrkapitányság lopás és rongálás miatt rendelt el nyomozást januárban 4 BMW feltörése után. Három autóból elvitte a légzsákokat és a fényszórókat. Az utolsó kocsinál valószínűleg megzavarták, mert ott csak rongálási kár keletkezett – tájékoztatta a Szeged24-et Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrsének nyomozói március 19-én Budapesten elfogták a gyanúsítottat. A 27 éves B. Dánielt testvére először letagadta, de amikor a nyomozók bementek a lakásba, a fiatalember két BMW fényszóróval a kezében próbált meg elmenekülni.

Kiderült, hogy a férfi 2012. decembere és 2013. februárja között összesen 16 BMW-t rongált meg országszerte, valamennyi esetben a légzsákok és a fényszórók miatt. Szeged mellett Pécsett, Nyíregyházán és Székesfehérváron követett el bűncselekményeket.

A Szegedi Rendőrkapitányság az előzetes letartóztatásban lévő gyanúsított ellen folytatott nyomozást befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik