Szórakozás

Többször is bejött neki a trükk

tévé (televízió, )
tévé (televízió, )

Évekig keresték azt a csalót, aki egy esztergomi hipermarket alkalmazottjának adva ki magát akciós tévét adott el – tévé nélkül.

Öt elfogatóparancs is volt kiadva az ellen a budapesti férfi ellen, aki még 2011. augusztus 18-án csalt ki pénzt egy esztergomi pártól, majd az átvett összeggel elmenekült. A 38 éves H. Miklós egy esztergomi hipermarket alkalmazottjának adta ki magát és az ott vásárló sértetteknek azt hazudta, hogy némi jutalék ellenében akciós áron tudnának megvenni egy LCD televíziót.

A pár kapott a kedvező ajánlaton, bankszámlájukról leemelték a kialkudott összeget, majd a parkolóban átadták a számukra ismeretlen férfinak, aki ezt követően nyomtalanul eltűnt. Az esztergomi nyomozók 2011. szeptember 27-én már tudták, hogy kit keressenek, de gyanúsítottként csak idén augusztus 1-jén tudták kihallgatni őt.

H. Miklós elismerte a bűncselekmény elkövetését, sőt azt is, hogy 2011-ben módszere az ország más pontján is bevált neki.

A férfi ellen – akit fogva tartanak – üzletszerűen elkövetett csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság, melyet a mai napon vádemelési javaslattal küldött meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik