Szórakozás

Bari Lacika mamája: Nem vittük el a beteg gyerekek pénzét!

Bari Lacika (Bari Lacika)
Bari Lacika (Bari Lacika)

Az ének iskolájában feltűnt kisfiú édesanyja kifakadt, amiért azt állították, hogy a rákos gyerekek jótékonysági koncertjén való fellépésért pénzt kértek volna.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Blikk keddi lapszámában azt írta, hogy egy szemtanú látta, amint Bari Lacika édesanyja magából kikelve kiabál és 55 ezer forintos fájdalomdíjat követel kisfiának. Az ének iskolájának kis tehetsége ugyanis állítólag lelki traumát szenvedett attól, hogy elromlott a mikrofonja a fellépésen, ezért kérte édesanyja a pénzt, amit a koncertet szervező alapítvány a súlyosan beteg gyerekek javára összegyűjtött pénzből vont le.

A sonline.hu-nak most nyilatkozott az anyuka, aki azt állítja, nem kértek sem a fellépésért, sem fájdalomdíjként pénzt.

“El tudja bárki is képzelni, hogy pénzt követelünk a beteg gyerekek javára összegyűjtött összegből? Nem vagyunk mi pénzhajhászok! Az sem igaz, hogy ez az 55 ezer forint Lacika gázsijával lenne egyenlő. A TV2-vel áll szerződésben, ők szabják meg, hogy hol léphet fel és mennyiért, s a mi szülői beleegyezésünk kell hozzá. Sokszor nincs is fellépti díj, ha meg van, az Lacikáé és magára költheti” – fejtette ki a portálnak az asszony, aki azt is elárulta, hogy az erről szóló híreket még meg sem merték mutatni Lacikának. – “Elegendő lelki traumát okozott neki a Debrecen melletti fellépés a technikai malőr miatt. Rágalmak, kitalációk ellen hogyan védekezhetünk? Valaki talán le akar bennünket járatni, azt akarja, hogy Lacika ne érvényesülhessen? Nem fog sikerülni, mert a tehetségnek nem lehet gátat szabni!”

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik