Szórakozás

Súlyos beteg gyerekek pénzét vitte el Bari Lacika

Az ének iskolája énekese egy rákos gyerekek számára rendezett jótékonysági koncerten lépett fel, miközben édesanyja szerint lelki traumát szenvedett el, és ezért 55 ezer forintnyi "fájdalomdíjat" követelt.

Azt nem tudni, Bari Lacika lelki traumáját végül megoldotta-e az 55 ezer forint, annyi azonban biztos, hogy ennyivel kevesebb összeg jutott a daganatos gyerekeknek. A Blikk szerint ugyanis Bari Lacika édesanyja magából kikelve kiabált, azt követelve, hogy a fiát ért lelki trauma miatt a jótékonysági koncertet szervező alapítvány fizessen nekik 55 ezer forintnyi kártérítést. A lap szerint Az ének iskolájának kis növendéke rossz mikrofont kapott, ám azt hamarosan kicserélték.

“A kordon mellett álltam a kislányommal. Akkor hallottam meg az ordibáló anyukát, aki egy rendezőnőtől kártérítést követelt. Lackánál elromlott a mikrofon, de kapott másikat. Nem értem, miért járt volna neki kártérítés” – mondta a Blikknek az egyik jelenlévő apuka.

A koncert szervezője a lapnak megerősítette az apuka által látottakat, azt is hozzátéve, a technikai problémák nagyrészt a család miatt adódtak.

“Minden fellépőtől a zenei alapját háromféle adathordozón kértük, Lacika szülei azonban csak egyetlen CD-t adtak át, amelyet a technikusok nem tudtak elindítani. Egy Stevie Wonder-számot sikerült letölteni az utolsó pillanatban, megmentve a helyzetet. A kisfiú ügyes volt, észrevette, hogy mást kell énekelnie, de elnémult a mikrofonja. Kapott egy vezetékes mikrofont, és nagy sikerrel elénekelte a dalát. A technikusok szerint a gyerek magánál felejthette a telefonját vagy mp3-lejátszóját, amely lefogta a mikrofon jelét, de ezt a szülők tagadták. Az egyoldalú veszekedést a kordon közelében állók sajnos valóban mind hallhatták. Lacika édesanyja a 36 ezer forintos útiköltségükön kívül 55 ezer forintos – állítása szerint kisfia gázsijával egyenértékű – kártérítést kért, amiért Lacika ‘lelki traumát szenvedett el’ a rendezvényünkön. Sajnos Lacika ‘fájdalomdíját’ a rákos gyerekek javára összegyűlt pénzből voltunk kénytelenek levonni. Anyukája azt mondta a rendezőnek, kisfia ruhákat vesz magának, így megvigasztalódik a pénzzel az őt ért sérelem miatt – erősítette meg a Blikknek Nagy Enikő, a koncert egyik szervezője, aki azt is elárulta, a családot a város legelegánsabb wellness-szállodájában helyezték el, sofőrt is küldtek eléjük az állomásra.

A történet szomorú pikantériája, hogy Bari Lacika szintén beteg, szülei a Story magazinnak nemrégiben arról beszéltek, mennyire aggódnak kisfiukért gégebetegsége miatt.

“A fiam minden rezdülésére figyelnem kell a gégeszűkülete miatt. Ha egy kicsit is megfázik, egyből köhögni kezd, és akár súlyosabb rohamai is lehetnek. De szerencsére én már az első figyelmeztető jeleket azonnal észreveszem. Olyankor rögtön beadom Lacikának az orvosságokat, hiszen mindenáron el akarjuk kerülni a kórházat és az infúziót” – mondta a Story magazinnak Lacika édesanyja, aki hozzátette: fia sajnos egy alkalommal már kórházba került betegsége miatt.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik