Szórakozás

Ötszáz szavazat kell még a SZIN-nek!

Ötszáz szavazatra van csak szükség ahhoz, hogy a SZIN az első helyre krüljön a legjobb magyar fesztiválok listáján.

A FÉL Online által szervezett Goldenfeszt 2013 közönségszavazásán a második helyen áll a legjobb fesztiválok között a Szegedi Ifjúsági Napok. A rangsor első helyezettja 500 szavazattal a sopronoi VOLT Fesztivál.

A szegedi rendezvénytől 1000 szavazattal szakadt le a harmadik, a a Hegyalja Fesztivál, majd a Fishing On Orfű, az Ördögkatlan és az EFOTT következik. A legkedveltebb fesztiválok sorát végül a Bánkitó,  a PAFE, MÉSZISTOCK, a CAMPUS  és az Utcazened fesztivál zárja.

„Az idei SZIN-en rájöttem, hogy nem kellenek külföldi előadók ahhoz, hogy jó koncerteken ugrálhassak. Több honfitársunk produkciója világszínvonalú. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem örültem volna pár nyugati nagy kedvencnek, de tudtam levegőt venni nélkülük is.” -írja a FÉL Online.

Egy kommentelő a SZIN-en jött rá hogy “tök jó dolog az olcsó sör és fröccs! :D Imádtam! :)” Eddig ez a második helyre elég, de a matematikai esély még megvan az élre kerülni, mindössze 500 szavazatra van szükség. Kattinsunk, még van egy napunk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik