Szórakozás

Ezért lett fiatalabb szerelme Liptainak

Liptai-Claudia(650x433)(5).jpg (Liptai Claudia)
Liptai-Claudia(650x433)(5).jpg (Liptai Claudia)

A sztárok körében nem ritka, hogy a nők jó pár évvel fiatalabb pasit választanak.

Számos példa bizonyítja a sztárvilágban, hogy a kor nem számít. Amikor azonban egy nő egy sok évvel fiatalabb férfi mellett találja meg a boldogságot, azonnal megindulnak a rosszindulatú találgatások. Erre azonban minden sztárnak megvan a maga válasza.

Lássuk, mivel magyarázzák celebjeink a kortalan szerelmet:

Fotó: RTL Klub

Keleti Andrea: A nyugodtság fogta meg

Keleti Andi és férje, Kovács Zoltán között tíz év a korkülönbség. A két táncos közel tizenhat éve él felhőtlen boldogságban, szerelmüket pedig két gyerkőccel is megpecsételték. És hogy mi a titkuk? Andi szerint a különböző habitusuk: míg ő kezdeményezőbb, férje a nyugodt, biztos háttér.

Fotó: TV2

Gaál Noémi: Kiforrott nőt kapott a párja

Az időjós és a párja között szintén egy évtizednyi a különbség és bár Noémi korábban félt belemenni egy olyan kapcsolatba, ahol ő az idősebb, ma már egyáltalán nem bánja, hogy így történt. Szerinte egy ilyen kapcsolatnak az a titka, hogy egy érett, kiforrott nőt kapott a partnere.

Fotó: TV2

Liptai Claudia: Lelkileg erősebb férfi

A műsorvezető és újdonsült párja között 14 év a korkülönbség. A 26 éves fiatalember Caludia szerint lelkileg sokkal erősebb, mint ő és ami számára a legfontosabb, érzi fiatal párja szerelmét. A pár a hírek szerint mindössze másfél hónapja van együtt.

Akiknek nem sikerült:

Fotó: TV2

Zalatnay Sarolta: Humor és gondoskodás

Cini 1995-ben ismerkedett meg a 22 évvel fiatalabb Márton Csabával, akivel kilenc évet töltöttek együtt és Amerikában össze is házasodtak. Cinit Csaba humora és „jófejsége” fogta meg és az, hogy az akkor még óvodás lányáról odaadóan gondoskodott. A kapcsolat már rég tönkrement, Cininek pedig jó időbe telt, mire kiheverte az életreszóló szerelemnek induló kapcsolatot.

Fotó:TV2

Kiszel Tünde: Külföldi példák

Kiszel Tünde többször is megpróbálkozott a nála jóval fiatalabb partnerekkel, ám egyik kapcsolat sem bizonyult hosszú életűnek. Azt ugyan nem tudni, pontosan hány évvel voltak nála fiatalabbak partnerei, hiszen Tünci hétpecsétes titokként kezeli életkorát, az azonban biztos, hogy húsz évnyi korkülönbség biztos volt közte és Kondor Csaba, valamint a később feltűnt Martin között. Kiszel Tünde szerint külföldön bevett dolog, ha egy nő egy sokkal fiatalabb férfival van együtt, miért lenne hát nála probléma a több évtizednyi korkülönbség?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik