Szórakozás

Megkérték Kiszel Tünde kezét

kiszel tünde (kiszel tünde, )
kiszel tünde (kiszel tünde, )

Néhány napja érkezett haza Görögországból Kiszel Tünde, ahol különös kalandban volt része. A családi vakáción mégkérték a kezét.

Tegnap adtunk hírt arról, hogy egy cuki kisfiú megzavarta Kiszel Tünde görög vakációját. Az olvasóink azt írták, hogy Marci minimum egy csokit érdemelne ezért és most jött egy újabb hír. Ugyanezen a nyaraláson megkérték a “dekoratív médiaszemélyiség” kezét.

Tünde kislányával, Donatellával és nővérével, Csillával 10 napot töltött Kos szigetén. Tündét pedig – saját elmondása szerint – felfedezték a férfiak.

“Még a szálloda személyzete is megdicsért, azt mondták, én vagyok ott a legcsinosabb hölgy. Természetesen jól esik, ha bókolnak az embernek. Volt egy görög fiatalember, aki a 10 nap alatt végig csapta nekem a szelet, hiába mondtam neki, hogy otthon vár a lovagom. Ő csak ostromolt, bonbonokat, virágot küldött a szobámba. Amikor este lementünk a tengerpartra, vagy a bárba táncolni, akkor is mindig odajött hozzám. Felkért táncolni, mindent megtett, hogy kényeztessen. Persze hiába” – mosolygott Tünde. A görög fiatalember úgy tűnik tényleg nem bírt magával, mert hazaindulásuk előtt Kiszel elé állt egy gyűrűvel, és megkérte a kezét.

“Nagyon kedves volt és helyes is, de természetesen nemet mondtam neki” – mesélte.

Tünde így vette le a férfiakat a lábukról:

Fotó: Kiszel Tünde Produkció

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik