Szórakozás

Egy fehér vacak változtatta meg Tatár Csilla életét

tatár (tatár, )
tatár (tatár, )

A TV2 műsorvezetője szentül hiszi, hogy egy thai szerzetes kabalája hozott neki szerencsét az elmúlt években.

A nemrég még melltartó nélkül pózoló Tatár Csilla Facebook-oldalán osztotta meg rajongóival élete egyik legmeghatározóbb történetét.

“Ez volt az a pillanat, amikor a fehér fonál a csuklómra került. Sokszor sok emberen láttam azelőtt hasonlót, hol kékben, hol pirosban. Amikor rákérdeztem náluk, hogy milyen jelentőséggel bír a szalag, általában olyan válaszokat kaptam, amivel én – megrögzött realistaként – nem tudtam mit kezdeni. Aztán 2010-ben egy thai szerzetes egy kirándulásunk során rámfűzte ezt a kis fehér ‘vackot’, egy számomra érthetetlen ima kíséretében. Azóta nem merem levágni. Mindig azt hangoztattam, hogy nem, nem számít, mert a sorsom kizárólag az én kezemben van…” – kezdi a TV2 műsorvezetője.

Fotó: Facebook

“Aztán tessék, itt ez a fonal, amitől három éve nem válok meg, akkor sem, ha estélyi ruhában kell megjelennem valahol és akkor sem ha éppen edzés közben gyűröm magam alatt a kilométereket. Egyébként 2010 óta megfordult velem a világ. Azóta érzem, hogy szépen lassan teljesülnek az álmaim… tényleg! Majdnem az összes. Ha mélyen magamba nézek, valahol – bár ezt azelőtt soha nem vallottam volna be – elkezdtem hinni abban, hogy ez a karmikus kis anyagdarab, majd megóv mindentől és egyengeti az utamat. Nagyon hittem benne! A történet végén pedig megint rá kellett jönnöm, hogy nem a fehér fonal számított, hanem az, hogy eltántoríthatatlanná tett. Ha másért nem is, erre azért nagyon jók a talizmánok. Mindenkinek választania kéne egyet… A fonal pedig marad, ameddig csak szeretne” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik