Szórakozás

Gönczi Gábor: Csilla mellett változtam meg

A RTL Klub műsorvezetőjének csak azután nőtt be a feje lágya, hogy megismerkedett mostani feleségével, a TV2-ös Tatár Csillával.

Gönczi Gábor nem titkolja, hogy mindig a saját útját járta.

“Ha kapcsolatban voltam, hát mondjuk úgy: nem voltam egy életbiztosítás. Nehéz volt tervezni velem a jövőt, hiszen szerettem mozgásban lenni, forgatni, mindig máshol felébredni. Harminc felé éreztem először, hogy sebességet kell váltanom. Persze régen én is eljátszottam a gondolattal, hogy mi lett volna, ha én is a szüleim útját járva fiatalon családot alapítok. Valószínűleg elvált apuka lennék, annak minden szépségével és nehézségével együtt” – mondta Gábor a Story magazinnak, aki azt is elárulta, hogy nyolc évvel ezelőtt ismerte meg Tatár Csillát.

“Csilla a legjobbkor érkezett az életembe. Miközben egy pillanatra sem akart megváltoztatni, egy csapásra mégis megváltoztam. Ma már a házasságomnál semmi nem lehet fontosabb számomra” – tette hozzá.

Érdekes, hogy a pár hosszú évek óta együtt van, de még mindig sokan nem tudják, hogy házasok. Ez azért is lehet, mert viszonylag keves alkalommal jelennek meg együtt rendezvényeken.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik