Szórakozás

Drogos magyarok fosztogattak az ozorai fesztiválon

ozora (ozora, )
ozora (ozora, )

Négy magyar fiatal szökött be a fesztiválra, a biztonsági őröknek először az tűnt fel,hogy nincs karszalagjuk. Nem csak ez volt a bűnük.

Az O.Z.O.R.A Fesztivál biztonsági szolgálata szerdán reggel szólt be a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, hogy “besurranó”, karszalag nélküli embereket találtak a fesztivál területén.

A kiérkező járőrök igazoltatták a négy fiatalt, akiknél nagyobb mennyiségű készpénzt és egy olyan övtáskát találtak, melyben egy külföldi fesztiválozó iratai voltak- mondta Kiss Z. Edward szóvivő a Fehérvár24-nek.

Az egyenruhások ezért a 17, 20 és 22 éves százhalombattai és a 19 éves székesfehérvári fiatalt bevitték a kapitányságra.

A biztonsági őrök azt is kiszúrták, hogy a rendőrség megérkezése előtt kis alufóliás csomagokat dobáltak el,amiket a  nyomozók megtaláltak, és lefoglaltak. A fiatalokat drogtesztnek is alávetették, ami háromnál pozitív értéket mutatott.

A három fiút így lopás, kábítószer birtoklása és fogyasztása miatt vonják majd felelősségre. Negyedik társuk,  a fiatalkorú lány ellen “csak” lopás miatt indul büntetőeljárás, ő szabadlábon védekezhet.

A rendőrök rendületlenül razziáznak. Szerdáig összesen 67 kábítószerest vittek el a rendőrök a fesztiválról. Ma is folytatódtak az ellenőrzések, gyarapodott is az előállítottak száma: ma reggelig újabb 24 drogost kaptak el. A lebukott kábítószeresek száma ezzel 92-re nőtt.

Eközben továbbra is életveszélyes állapotban fekszik a budapesti Szent István kórházban az a férfi, aki tegnap tűzbe esett az Ozora-fesztiválon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik