Szórakozás

Exe beszakította Éjjel-Nappal Szandi dobhártyáját

fül (fülbevaló, )
fül (fülbevaló, )

Szandi korábban egy vita hevében felpofozta a barátját, aki olyan erővel ütött vissza, hogy a lánynak kórházba kellett mennie.

Érdekes történetet osztott meg az Éjjel-Nappal Budapest sorozat Szandi nevű szereplője. A lány elárulta, hogy három éve tettlegességig fajult a vita a korábbi barátjával.

“Egy kávézóban üldögéltünk késő délután a barátommal és a haverjaival. A páromnak megszólalt a telefonja, és mivel nem volt a közelben, én vettem fel helyette. Egy ismeretlen lány szólt bele, akinek már a beszélgetés elején beszóltam, hogy miért hívogatja a barátomat. Aztán fogtam magam, és dühömben megpofoztam a srácot. Aztán kiabált velem, hogy miért kellett leégetnem mindenki előtt, aztán megütött. Később, pár perc múlva hallottam csak a sípoló hangot, és amikor érzékeltem, hogy nem hallok rendesen, nagyon megijedtem, elkezdtem sírni. De amikor magamhoz tértem, azonnal beültem az autóba, és meg sem álltam egy dél-pesti kórházig” – mondta a Blikknek Szandi, akinek beszakadt a dobhártyája, ezért megműtötték, szilikont tettek a bal fülébe.Úgy tűnik, hogy a lányt különösebben nem hatotta meg a történet, mert később együtt nevetett a barátjával.

“A párom gyakran hülyéskedett velem, amikor nem értettem, mit mond: melyik füleden van a telefon? Hallasz te rendesen? Olyankor mindig elhallgattam – mondta Szandika” – tette hozzá.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik