Szórakozás

Az Attractionnek nem kell Karsai Zita

A Megatáncban feltűnt táncoslánynak egyelőre nem sikerült meghódítania Németországot, de nem adja fel az álmait és tovább építi külföldi karrierjét.

Karsai Zita nem jutott be a német táncos tehetségkutató döntőjébe, ám nem adja fel az álmait, hogy beindítsa karrierjét Németországban is. Mivel a győzelem ezúttal nem sikerült, megkerestük Zitát, nem tervezi-e, hogy az Attraction csapatát erősítse, akik épp most válogatnak táncosokat a produkcióikhoz. A csapat ugyanis szívesen látja a képzett táncosokat maguk között. A táncoslány azonban csak szólóban tudja elképzelni a karrierjét, az Attractionnek pedig olyan táncosokra van szüksége, akik cspatban tudnak dolgozni.

“Jelenleg a saját projektemet csinálom itt Németországban” – válaszolt felvetésünkre Zita szűkszavúan, aki jelenleg a némettanulással van elfoglalva, hogy minél könnyebben beilleszkedhessen.

Fotó: Hír24

Az Attraction csapatában viszont elengedhetetlen, hogy a táncosok csapatban tudjanak dolgozni.

“Szívesen látunk minden képzett táncost a csapatunkban. De Zita biztos elfoglalt és jelenleg is a saját szólókarrierjét építi Németországban. Nálunk pedig elsődleges szempont a csapatmunka. További sok sikert kívánunk neki” – mondta a Hír24-nek Szűcs Zoltán, az Attraction vezetője. Zitának pedig nem lenne rossz dolga az Attraction tagjaként sem, akik egyes sajtóhírek szerint akár napi négymilliót is kereshetnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik