Szórakozás

Tóth Vera lefogyott, de nem áll meg

Az énekesnő eddig 13 kilótól szabadult meg, és az eredményt most posztolta közösségi oldalán. Azt mondja, azért tette közzé a fotót, mert néha kell a megerősítés, de nem áll meg: további 20-30 kilónak szeretne még búcsút inteni. A példa pedig ragadós, többen ugyanis miatta váltottak életmódot.

Tóth Vera ma már elborzadva tekint vissza korábbi énjére, amikor nem érdekelte, mikor mit eszik, és általában mindent az étellel kompenzált: akár örült, akár szomorú volt, vagy csalódott, evett. Januárban azonban gyökeresen megváltozott az élete. Elkezdett edzőterembe járni és az étrendjére is odafigyel. Mindeközben pedig az önsanyargatás nem az ő műfaja.

„Nem vagyok fitneszguru, sem táplálkozási szakértő, egyszerűen csak utánajártam a dolgoknak. Nem fogyókúrázom, hanem életmódot váltottam: rengeteget edzek és nem eszem akármikor akármit. Nagyon fontos a rendszeresség, tehát édességet például csak vasárnap engedek meg magamnak, viszont, ha már nagyon kívánom, nagy ritkán megeszem máskor is, mert tudom, hogy lemozgom. A legfontosabb azonban a mozgás. Ha egy-két hétig nem jutok le az edzőterembe, már hiányzik, és ilyenkor otthonra találok ki magamnak valamilyen mozgást” – mesélt a Hír24-nek új életéről Tóth Vera.

Ilyen lett, ilyen volt:

Fotó: Facebook

Az életmódváltás nem csak Vera alakján látszik, de rendbejött a vérnyomása is. Tíz éve küzdött ugyanis magas vérnyomással, és hihetetlen volt számára, amikor nemrégiben közölte vele az orvos, hogy tökéletes a vérnyomása. Az olvadó kilók persze a környezetének is feltűntek.

„Olyan önbecsülést kaptam az új életmódomtól, amitől nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lettem, és ez a zenével való kapcsolatomon, a színpadi jelenlétemen is látszik. Ez persze a környezetemnek is feltűnik, érzem a visszajelzéseken, hogy más lett a kisugárzásom. És ami a legnagyobb bók, hogy nem csak a férfiaktól érkeznek a pozitív jelzések, de a nőktől is kapom a megjegyzést, hogy jó csaj vagyok. Márpedig jó csajnak lenni jó” – mesélte nevetve Vera a Hír24-nek, és azt is hozzátette, már többen követik a példáját, és egymást erősítik, amíg el nem érik a kitűzött céljukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik