Szórakozás

Embermagasságú gazban menekült az ötszörösen körözött férfi

A Bajai járőrök a bácsbokodi határrendészekkel fogták el ideiglenes lakóhelyén B.Róbert 20 éves bácsbokodi férfit, aki ellen öt élő elfogatóparancs volt elrendelve.

A Bajai Rendőrkapitányság járőrei és a Bácsbokodi Határrendészeti Kirendeltség határrendészei szerdán este, közösen ideiglenes lakóhelyén elfogták B.Róbert 20 éves bácsbokodi férfit, aki ellen öt élő elfogatóparancs volt érvényben -tudta meg a Szeged24 a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A rendőrök felismerték a keresett férfit, majd két irányból körbevették a házat, ahol a férfitartózkodott. Többszöri kopogtatásra sem nyitott ajtót senki, ezért a nagykaput átugrották a rendőrök, így jutottak be az udvarra. B. Róbert a szomszéd kert felé próbált menekülni az embermagasságú gazban, majd amikor észrevette, hogy teljesen körbekerítettéka rendőrök, annyira összezavarodott, hogy még egy fának is majdnem nekiszaladt.

A férfit ezután elfogták és előállították a Bácsbokodi Határrendészeti Kirendeltségre. Az öt elfogatóparancsot vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt rendelték el ellene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik