Szórakozás

Menekültek a cigarettacsempészek

Cigarettacsempészek (Cigarettacsempészek)
Cigarettacsempészek (Cigarettacsempészek)

Két fiatal csempészett ukrán cigarettát  szállított, amikor a rendőrök igazoltatani akarták őket. Menekülőre fogták, de elkapták őket, az autót és a cigarettát pedig lefoglalták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság körzeti megbízott járőrei kedden délután a 41-es számú főút Nyíregyházára bevezető szakaszán igazoltatni akartak egy Baktalórántháza felől Nyíregyháza irányába haladó autót – tudta meg a Szeged24 a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságon.
Az Opel vezetője a rendőröket meglátva nem állt meg, hanem visszafordult és ismét Baktalórántháza irányába indult. A rendőrök a járművet követték, és végül sikerült megállítaniuk. Az autóban utazó két férfi ugyan megpróbált elmenekülni, de a járőrök elfogták őket.
A rendőrök a gépkocsi átvizsgálásakor annak csomag- és utasterében nagy mennyiségű, ukrán zárjeggyel ellátott csempészett cigarettát találtak. A gépkocsi utasait P. Krisztián, 19 éves botpaládi és L. Márk, 20 éves magosligeti lakosokat elfogták, és előállították a rendőrkapitányságra . A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit, a gépkocsit és a csempészett cigarettát pedig, az illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal lefoglalta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik