Szórakozás

Elege van! Majka felbosszantotta magát

Dundika (Dundika)
Dundika (Dundika)

"Most lett elegem a Szombat Esti Lázból" - fakadt ki magából Majka. Tegnap este Dundika és Mészáros Máté hagyta ott az RTL II táncos műsorát.

A zsűri és a közönség szavazatai alapján Dundika és táncpartnere, Mészáros Máté búcsúztak a Szombat Esti Láztól. A múlt héten órákon át zokogó Bálint Antóniánál ők sokkal jobban viselték a kiesés tényét, mondhatni Dundika még örült is neki.

Fotó: RTL Klub

“Persze szerettünk volna továbbmenni, de azért egy kicsit boldog is vagyok a kiesés miatt. Az elmúlt hónapokban a rengeteg próba miatt nagyon keveset voltam a kisfiammal, és élvezem, hogy végre ismét én fürdethetem és altathatom majd” – mondta Dundika.

Az egykori modell párja, Majka már kevésbé fogadta jól a kiesését. A rapper már a műsor alatt is felidegesítette magát a zsűri értékelésén, haragjának pedig hangot is adott.

“Most lett elegem a Szombat Esti Lázból! Konkrétan vicc… Esetleg a gazdának (aki tényleg nagyon szimpatikus, de konkrétan Shrek) adjunk 11 pontot fejenként! Igazából nem tudom, hogy ebben a műsorban meg kell-e tanulni táncolni, vagy csak elég úgy csinálni” – írta ki Facebook oldalára Majka, majd az eredményhirdetés először után csupán ennyit tett hozzá: “Felbosszantottam magam!” – ám később mégsem tudta magában tartani saját csatornája műsoráról való (Majkát újabban az RTL II Heti hetesében láthatjuk)  csípős véleményét.

“A bosszantó ebben ,hogy a zsűrinek semmilyen funkciója nincs… Én megértem ha valaki arányos meg mackós ahogy táncol de ha szakemberként ülök egy zsűriben akkor azt mondom: “Ez nagyon aranyos volt ,imádtam, megzabállak de azért az látszódott, hogy semmit nem csináltál, 4pont!!” Ehelyett azok, akik azért vannak ott, hogy a táncot nézzék és értékeljék ,a nem táncoló embereket felpontozzák.. Akkor ennyi erővel bárki ülhetne ott.. Kiváncsi lennék zsűritagok szereplőként hogy viselnék ha alulmaradnának egy olyan pár ellen akik nyilvánvalóan rosszabbak voltak…
Nem volt korrekt ez.. Ahogy a múlt hét sem…De hajrá !! Legalább visszakapom a csajom!!!” – háborgott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik