Szórakozás

Nem meztelenkedtek a gálán

Grammy (grammy)
Grammy (grammy)

Villantásmentes volt az idei Grammy-díjátadó, bár nem mindenki bírta ki, hogy ne mutasson kicsit többet magából.

Nem zavartatták magukat különösebben a vasárnap esti Grammy-díjátadó gálán megjelent sztárok az “öltözködési kódex” miatt, amelyet az eseményt közvetítő tévétársaság adott ki a korábbi botrányokat elkerülendő.

Ezúttal nem villant ki egyetlen nem kívánatos testrész sem a rafináltan szabott öltözékekből, jóllehet a Grammy-ruhák korántsem voltak konzervatívnak nevezhetők.

A díjátadók között szereplő Jennifer Lopez földet söprő Anthony Vaccarello-ruhája fél vállát és egyik lábát csupaszon hagyta. “Mint látjátok, olvastam az emlékeztetőt” – mondta az énekesnő a színpadra lépve. Mire díjátadó partnere, Pitbull nem kis derültséget keltve jegyezte meg, hogy “de hát éppen te inspiráltad az emlékeztetőt!”.


Fotók: Northfoto

Az est folyamán számos utalás hangzott el az öltözködési irányelvekkel kapcsolatban. Redfoo, a 37 esztendős LMFAO-énekes szintén mosolyra fakasztotta a gála közönségét különleges fekete öltönyével, amelynek nadrágja csak térdig ért és zokni nélkül lépett bele elegáns fekete papucscipőjébe. “Nem húzhattam Speedót, így aztán öltönyt vettem fel” – magyarázta szokatlan megjelenését.

Az NBC tévétársaság a legrangosabb amerikai zenei díjak átadása előtt közleményben kérte a Los Angeles-i ceremónia sztárjait és a díjátadó közönségét, hogy illendően öltözzenek fel, mellőzzék a botrányos ruhakivágásokat, és ne vegyenek fel márkajellel vagy politikai, illetve aktivista szöveggel feliratozott inget.

Adele piros és rózsaszín virágos, nyakig gombolt hosszú ujjú ruhája maradéktalanul eleget tett a kívánalmaknak. Katy Perry földet söprő, almazöld ruhakölteményének dekoltázsa viszont nem volt ilyen konzervatív. Rihanna elegáns vörös ruhája, Taylor Swift aranyosan csillogó koktélruhája és Beyoncé visszafogott fekete-fehér testhez simuló nadrágkosztümje ellen azonban a legkisebb kifogás sem merülhetett fel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik