Szórakozás

Hien kitálal Caramelről

hien (hien, )
hien (hien, )

Élete legnehezebb szakaszán van túl Hien, és ma már tisztább fejjel másként látja korábbi szerelmét Caramellel. Az énekesnő szerint ő komolyabb volt a kapcsolatukban, mint Caramel, akit a családja sem fogadott volna el feltétlenül.

Bár már három hónapja szakított Hien és Caramel, a lány még mindig feldúltan beszél a kapcsolatukról, és férfiról a mai napig hallani sem akar.

Az énekesnő a Bestnek mesélt arról, már tudja, hogy Caramellel nem egymásnak szánta őket a sors.

„Sokan mondták, hogy a nagy korkülönbség vet majd véget a kapcsolatunknak, de ahogy ez később mindkettőnk számára kiderült, én komolyabb voltam ebben a szerelemben. Nagyon jó neveltetést kaptam, és ahogy Caramel is bevallotta, én sokkal tisztább és őszintébb ember vagyok, mint ő. A párod valahol a te tükörképed. Néztem őt, és rájöttem, hogy nem ugyanazt látom. Vagyis rájöttem, hogy ha vele maradok, akkor hazudok magamnak” – vallja a lány.


Hien szerint az énekessel már sosem lesznek egy pár, örökre lezárták a kapcsolatukat. Az énekesnő azt sem tagadja, mély nyomot hagytak egymásban Caramellel, sokat sírt, de átvészelte a nehéz időszakot.

A fiatal lány családja megkönnyebbült a szakítás után, ők ugyanis azt szeretnék, ha vietnami párt választana maga mellé Hien.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik