Szórakozás

Kordáék még mindig kívánják egymást

balázs-korda-házaspár (korda györgy, balázs klári)
balázs-korda-házaspár (korda györgy, balázs klári)

Balázs Klárit és Korda Györgyöt valóban egymásnak teremtette a jóisten. Mindketten azt állítják, hiúak külsejükre és fontos számukra, hogy nagyon tetszenek a másiknak.

Újra fogyókúrázik Balázs Klárika. Az énekesnő szerint egy nő soha sem hagyhatja el magát, és harminc év házasság után is kötelessége odafigyelnie a külsejére.

“Természetesen Gyurinak is szeretek tetszeni és szeretnék az ő számára is kívánatos maradni, ezért borzasztóan odafigyelek az étrendemre. Szerencsére a férjem maximálisan figyel rám, így rögtön észreveszi, ha esetleg fogytam néhány kilót. Jól esik, amikor elismerően megdicsér.”


Ahogy Balázs Klári, úgy Korda György sem titkolta soha, hogy mennyire hiú. Az énekes a mai napig átlagon felülien odafigyel a külsejére. Korda a minap még azt is elárulta, hogy ő bizony mindig is nagyon szeretett volna tetszeni Klárikának, így sok trükköt bevetett felesége kedvéért. “Amikor a mellszőrzet még divat volt, több videoklip is készült, ahol egy szál fürdőnadrágban a Balatonon vagy a Velencei tavon kicsit többet mutatok az izmos felsőtestemből. Ma már ez inkább ciki, ezért nem titok, a szőrt el kell tűntetni. Erre oda kell figyelni minden férfinak, a nők már nem szeretik a szőrös pasikat” – vallotta a közelmúltban az énekes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik