Szórakozás

Korda György átszabatta az orrát

„Szerintem egyáltalán nem baj, ha egy férfi ad magára” - vallja Korda György, akinek egykor Frank Sinatra orvosa ültetett be hajat.

Az énekes elárulta, rajta végezték el az első plasztikai műtétet Magyarországon. „A vékony sasorromat szabták át” –  mesélte az énekes a Storynak.

Korda György úgy véli, nem baj, ha egy férfi hiú és ad magára. “Engem annak idején rettenetesen zavart a hosszú, vékony orrom. Televíziós felvételeken is mindig úgy fordultam, hogy a kamera még csak véletlenül se vegyen profilból. Fiatal voltam, és rendkívül gátlásos” – emlékezett vissza.

“Amikor orrsövényferdülés miatt műtöttek, kértem az orvosokat, hogy szabják át az orromat is. Egy kis porcrészt szedtek ki belőle, az arcom szerencsére nem változott semmit, és egy időre a gátlásom is elmúlt, egészen a hetvenes évek végéig. Akkorra ugyanis egy megfázásból kifolyólag elkezdtem kopaszodni” – mesélte Korda György.

Kifolyólag ide, kifolyólag oda, Gyuri bácsi erre problémára is megtalálta az adekvát választ: a tengerentúlra repült gyógyírért. “Amerikában Frank Sinatra orvosa ültette be a hajamat” – avatta be most önnön szőrvándorlása történetébe a riportert a kitárulkozó celebritás.

Korda György plasztikai műtéteiről a bátrak bővebben a www.melyinterjuk.hu-n olvashatnak. Csak óvatosan!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik