Szórakozás

Meg akarták ölni Lindsay Lohant

Lindsay Lohan (Lindsay Lohan)
Lindsay Lohan (Lindsay Lohan)

Lindsay Lohan összetűzésbe keveredett egy fiatal férfival, aki a vita hevében majdnem megfojtotta a sztárt.

Szombat éjszaka a New York-i 1 Oak klubban múlatta az időt barátnőivel Lindsay Lohan, majd a hajnali órákban egy hotelszobában folytatták a mulatozást, több fiatalember társaságában, akiket akkor este ismertek meg. Az egyikük azonban fotózni kezdte LiLót, amit szóvá is tett a színésznő. Az alkalmi paparazzi Christian LaBella viszont nem hagyta abba a felvételek készítését, és az egyre mérgesebb Lindsay-t az ágyhoz vágta. A kisebb sérüléseket szenvedő Lohan azonnal kimenekült a lakosztályból, de később visszatért, hogy számon kérje a történteket.

Christian viszont ettől sem futamodott meg, és rávetette magát Lindsay-re, a földre szorította és fojtogatni kezdte. A jelenlévők azonban valahogy lerángatták az agresszív férfit a botrányhősnő nyakáról, majd riasztották a hotel személyzetét és a hatóságokat.

A kiérkező rendőrök azonnal őrizetbe vették LaBellát, de pár óra múlva elengedték, ugyanis nem volt elég bizonyítékuk a testi sértésre és a zaklatásra. Tehát Lindsay vagy kiszínezte kissé a történteket, vagy valaki eltussolta az egész ügyet, a férfi ugyanis John Shimkus kongresszusi képviselő stábjának tagja. A főnök jó hírének pedig rosszat tett volna egy rendőrségi eljárás, még akkor is, ha nem ő maga vagy családja az érintett.


Majdnem tragédiával végződött a legújabb ismerkedése

Ajánlott videó

Olvasói sztorik