Szórakozás

Szifilisz miatt leállították a pornófilmezést – Kovi megszólal

kovi (kovi)
kovi (kovi)

A közelmúltban biztonsági okokból szüneteltették a felnőttfilmek forgatását az egész világon, így Magyarországon is. Azóta már újraindult a munka, a részletekről Kovács István rendező-producer beszélt a Hír24-nek.

Kovi elmondta, hogy elsősorban a külföldi pornósok között találtak szifilisszel fertőzötteket, ennek ellenére Magyarországon is felfüggesztették a munkát három hétre. A producer azt mondja, ebben az esetben nem tulajdonítottak jelentőséget az esetleges anyagi veszteségnek, ugyanis sokkal fontosabb számukra a szereplők egészsége. Kovi elárulta, hogy a leállás alatt a magyar szereplők között is találtak fertőzöttet, de mivel hamar észrevették a betegséget, így sikerült megelőzni a nagyobb bajt, mostanra pedig ismét biztonságos körülmények között mehetnek a forgatások.

Kovács István azt is elmondta, minden szereplő teljes orvosi kivizsgáláson megy át, mielőtt munkába állhatna. Amennyiben pozitív a tesztje, úgy szóba sem jöhet a foglalkoztatása. Azok, akik már filmeznek, kéthetente újabb és újabb szűréseken esnek át. Ha véletlenül valaki pozitív vizsgálati eredményt produkál, úgy őt és a partnereit is kikezelik, hogy megakadályozzák a fertőzés elterjedését. Ilyen esetek azonban csak nagyon ritkán fordulnak elő – mondja Kovi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik